42.600 €

Popesti Leordeni, Soseaua Oltenitei

  • Suprafata 41 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 7
Bucuresti, 21 feb, 09:10
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Popesti Leordeni, Soseaua Oltenitei

Garsoniera, 41 mp, etaj 1 din 7, balcon 6 mp, Bloc Nou, pozitie excelenta, Soseaua Oltenitei- Lidl, IRA, finisaje la alegere incluse, racordat la toate utilitatile, sector 4, comision 0%.

Detalii suplimentare

Garsoniera, 41 mp, etaj 1 din 7, balcon 6 mp, Bloc Nou, pozitie excelenta, Soseaua Oltenitei - Lidl, IRA

Dispus pe 2S+P+7E, este construit cu simt de raspundere si in concordanta cu normele de siguranta prevazute de legislatia in vigoare. Cele 91 de proprietati puse in piata sunt in mare parte decomandate, cu exceptia studio-urilor, vor fi finisate la cheie si dotate cu materiale de la unele dintre cele mai bune companii europene de pe piata de profil.

Olympus Residence bifeaza o bila alba si datorita amplasarii lui: intr-o zona care-ti permite sa ajungi rapid in oricare parte a capitalei, fie ca te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din caminul tau, nu faci mai mult de trei minute pana la statia de tramvai, aceasta deoarece se afla chiar in fata complexului. Totodata, esti la numai cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, iar daca te decizi ca, dupa o zi de munca sa te destinzi la o cafea, un film sau cumparaturi, Mall Sun Plaza este la numai 3 minute de mers cu masina.

Apartamentele pot fi achizitionate si cu credit ipotecar. Iar noi iti punem la dispozitie GRATUIT specialisti care sa te consilieze si sa te sprijine in cazul in care te decizi sa achizitionezi o locuinta prin credit.

0 % Comision

Direct Dezvoltator

Pentru mai multe detalii sau vizionare sunati la 0724.548.052

Pretul afisat este pentru plata cash, tva-ul nu este inclus.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton