90.000 €

Politehnica Park Studio 47 mp, mobilat, vedere parc, vanzare, 6/11, 90.000E

  • Suprafata 36 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 9
Bucuresti, ieri, 11:20

Descriere anunt

Politehnica Park Studio 47 mp, mobilat, vedere parc, vanzare, 6/11, 90.000E

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare studio in zona Grozavesti, in complexul rezidential Politehnica Park, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu acces facil catre nenumarate puncte de interes- universitati, cladiri de birouri, centre comerciale, mijloace de transport in comun, parc, restaurante.

Studioul este situat la etajul 6 al unui imobil finalizat in 2017, cu 9 nivele, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici o camera eficient utilizata, cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie deschisa, mobilata si utilata cu plita pe gaz, cuptor electric, hota, frigider, cuptor cu microunde. Studioul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata totala de 47mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 11mp, cu vedere catre Parcul Politehnicii, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, studioul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca nu va faceti griji! In zona se gasesc mai multe locuri de parcare, atat la liber, cat si in parcare cu plata.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute, STB 201 la 4 minute, 105 la 5 minute), gradinite, scoli(Universitatea Politehnica la 3 minute, dar si acces facil catre Facultatea de Filosofie, Facultatea de Drept, UMFCD, Universitatea Ecologica), parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (magazin la Doi Pasi plus magazin stradal la 100m, Carrefour Orhideea la 7 minute de mers pe jos, plus centrele comerciale Afi Cotroceni si Plaza Romania la 10 minute cu masina) si restaurante(Shorley, Pui de Urs, Aluat Pizza la 100m). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui studio, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.