74.500 €

Plaza F3 Lujerului Garsoniera Mobilata Lux Vanzare 10/11, 74.500E

  • Suprafata 35 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 11
Bucuresti, 10 oct, 21:40

Descriere anunt

Plaza F3 Lujerului Garsoniera Mobilata Lux Vanzare 10/11, 74.500E

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Lujerului, in complexul rezidential Exigent Plaza Residence, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 10 al unui imobil nou, cu 11 etaje, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa cu pat de mijloc si canapea extensibila, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica.

Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata de 37mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, balconul de 2mp este ideal pentru o cafea savurata dimineata sau un pahar de vin la sfarsitul zilei.

Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de centrala proprie si aer conditionat.

aZona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 10 minute de mers pe jos), gradinite, scoli, parcuri, hipermarketuri (magazin Profi in complex, Plaza Romania la 3 minute) si restaurante(restaurantele din Plaza Romania).

Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.