73.500 €

Piata Muncii, garsoniera decomandata, confort 1

  • Suprafata 39 mp
  • An 1988
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Piața Muncii M1 ...8 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 21 feb, 15:50

Descriere anunt

Piata Muncii, garsoniera decomandata, confort 1

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare o garsoniera in zona Piata Muncii. Cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului, perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul. 3, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc, canapea extensibla, baie, cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este decomandata, spatios, avand o suprafata totala de 47 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie, centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit, pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri fiecare ce parcuri are in functie de zona, hipermarketuri atat magazine stradale, Mega Image, si restaurante fiecare ce restaurante are in zona. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1120794

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii M1 8 min.
Metrou Dristor 1 16 min.