49.500 €

Pajura str. Baiculesti, Bucurestii Noi, garsoniera generoasa, comision 0

  • Suprafata 39 mp
  • Decomandat
  • Etaj parter din 10
  • Jiului ieșirea B ...12 min.
Bucuresti, 05 aug, 13:29

Descriere anunt

Pajura str. Baiculesti, Bucurestii Noi, garsoniera generoasa, comision 0,

Salutare!

In randurile de mai jos, o sa va prezint o frumoasa si generoasa garsoniera, pozitionata intr-un cartier linistit, foarte cautat de multi dintre voi!

Inainte de orice, te invit pe site-ul meu pentru a vedea intreaga galerie foto cat si toate detaliile despre proprieitate. In functie de site-ul unde vezi anuntul, este posibil sa nu ai acces la toate detaliile, asa ca, te invit sa accesezi www alexandrucordea ro/AC6706 .

Sa continuam cu ale noastre!

Bun venit in cartierul Pajura,

Un cartier curat, linistit, placut, complet. Un cartier restrans, delimitat de strazile Poligrafiei, Jiului si Bucurestii Noi, excelent deservit de institutii de invatamant dispunand de Liceu, scoala generala si doua gradinite de stat. De asemenea, liniile STB nu sunt mai prejos, pe strada Pajurei, aveti doua linii de troleibus: 65 si 86, aceasta din urma facand legatura si cu centrul (Calea Victoriei, Piata Romana, Bd. Dacia, Foisorul de foc, Arena Nationala) , ambele linii permit accesul la Gara de Nord, o linie de tramvai pe Bucurestii Noi cat si de linia de metrou Jiului la doar 15 min de mers pe jos (vezi poza din galerie). Pentru cumparaturile de zi cu zi, cat si cele generale, aveti patru supermarketuri in imediata apropiere; Kaufland, Lidl, Penny si Profi si evident, nelipsitul si din ce in ce mai desul Mega Image din cartier.

Cartierul se afla la circa 1 km de Piata Presei Libere, fiind in apropierea lacurilor Straulesti, Baneasa, Grivita si la cinci minute cu masina de Parcul Herastrau.

Sa vorbim si despre proprietate, ca de zona sunt sigur ca v-ati convins!

Garsoniera, o minunatie! Este decomandata, cu un hol mare la intrare, are aproape 40 mp utili (vezi schita in galeria foto), la parterul unui bloc cu 10 niveluri, intr-un bloc constructie 1963.

Adresa exacta este str. Baiculesti, nr. 13 ( daca cautati pe google maps, va arata blocul, sau, punctul de pe harta din anunt, este locatia exacta a acesteia).

Este renovata complet, cu amenajari mai vechi, dar in stare buna, instalatii schimbate atat electrice cat si sanitare si se vinde cu mobila de bucatarie inclusa! Beneficiaza de balcon tip logie, ce da in gradina blocului.

Toate actele de proprietate sunt la zi, vanzarea putand fi facuta imediat. Cartea funciara este libera de sarcini!

Se accepta orice modalitate de plata, surse proprii, dar si credit Prima Casa cat si credit ipotecar,

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea, iar comisionul pentru cumparator este 0%!

Pune mana pe telefon si programeaza o vizionare cat mai repede! Nu de alta, dar, nu cred ca rezista mai mult de doua vizionari pe piata!

Hai sa te muti in casa ta!

Acces

Statii metrou Timp
Jiului ieșirea B 12 min.