33.500 €

Oltenitei, Popesti Leordeni

Popesti - leordeni, 22 feb, 12:51

Descriere anunt

Oltenitei, Popesti Leordeni,

garsoniera decomandata, su 31 mp + gradina proprie de 26 mp, imobil nou, complet finisata, centrala termica, obiecte sanitare, zona linistita, toate utilitatile, contorizare individuala. Plata cash.

Detalii suplimentare

Garsoniera este complet decomandata, are o suprafata utila 31 mp + gradina proprie de 26 mp, compartimentata astfel: living de 13.65 mp, bucatarie spatioasa din care se face accesul spre gradina, baie cu fereastra si hol cu spatiu pentru depozitare.

Locuinta propusa spre vanzare face parte dintr-un imobil nou si modern, cu regim de inaltime P+3E care totalizeaza 24 de unitati locative, situat in imediata apropiere a Soselei Oltenitei, intr-o zona linistita in care predomina imobile cu regim de inaltime redus.

Beneficiati de o garsoniera complet finisata, cu materiale de foarte buna calitate: gresie, faianta, parchet de 8 mm, usi de interior, tamplarie pvc Rehau – 5 camere – 4 anotimpuri, cu geam low-e, glafuri la exterior, centrala termica de 24kw in condensare, calorifere otel, prize si interupatoare, obiecte sanitare in baie, usa metalica antiefractie.

Pretul valabil doar pentru plata cash.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida