44.666 €

Oltenitei Popesti Leordeni, apartament 2 camere

Bucuresti, 15 feb, 20:22

Descriere anunt

Oltenitei Popesti Leordeni, apartament 2 camere

Ansamblul rezidential este pozitionat in apropierea Soselei Oltenitei, intr-o zona linisita cu infrastructura rutiera complet dezvoltata si bransata la toate retelele de utilitati. Accesul spre Bucuresti se face cu traseele Ratb, care isi au statiile la cateva minute distanta.

Sweet Residence este cel mai nou proiect imobiliar din Zona de Sud in care se regasesc 48 de unitati locaive. Imobilele din cadrul ansamblului au regim de inaltime P+3E, structura de rezistenta din beton armat si sunt compartimentate cu caramida Porotherm.

Apartamentul este disponibila pe etajul 1 si se intinde pe o suprafata utila de aproape 40 mp. Locuinta este alcatuita din living spatios cu bucatarie open space de 22.52 mp,un dormitor intim si cochet de 14.86mp, un grup sanitar de 3.48, precum si o terasa de 19.80 mp.

Locuinta se vinde complet finisata cu materiale de calitate si este echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare moderne, usa metalica, tamplarie PVC cu geam termoizolant, incalzire in pardoseala si contorizata individual in ceea ce priveste: apa, energia electrica si gazele naturale.

Pretul Apartamentului este 44666 euro si se poate achizitiona doar cu plata rapida din surse proprii.

Direct Dezvoltator

Va astept acasa!

Pretul afisat este pentru plata cash si nu include Tva 5%.

Reper: Popesti-Leordeni

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton
Structura caramida