36.700 €

Nicolae Grigorescu, garsoniera in bloc nou

  • Suprafata 30 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Nicolae Grigorescu ...16 min.
Bucuresti, azi, 15:25

Descriere anunt

Nicolae Grigorescu, garsoniera in bloc nou,

Urban Nest Residence este situat in partea de Est a Bucurestiului, cu iesire la bulevardul Nicolae Grigorescu, aproape de mijloacele de

transport in comun,

Detalii suplimentare

Proiectul va cuprinde 2 cladiri cu un numar de 18 apartamente fiecare, iar lucrarile de constructie se vor desfasura in perioada August - Martie 2019. Blocurile vor avea trei etaje, primele doua fiind similare, iar cel de-al treilea etaj este de tip mansarda. De asemenea, va exista si o curte interioara amenajata pentru zilele insorite.

Urban Nest Residence beneficiaza de locuri de parcare supraterane, care se vor rezerva separat de apartament. Complexul se situeaza pe Strada Marului, sector 3, Bucuresti, intr-o zona cu acces la metrou (circa 15 minute pana la statiile de metrou Nicolae Grigorescu sau 1 Decembrie).

Structura imobilelor va fi din cadre si grinzi de beton armat, inchideri si compartimentari din caramida tip Porotherm, iar izolatia

exterioara este realizata din termosistem cu polistiren de 10 cm. Apartamentele se predau la cheie. Exista posibilitatea de alegere a modelelor de finisaje.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Grigorescu 16 min.
1 Decembrie 1918 18 min.