42.300 €

Nicolae Grigorescu, garsoniera excelenta, pentru investitie

  • Suprafata 34 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Nicolae Grigorescu ...8 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 28 feb, 18:35

Descriere anunt

Nicolae Grigorescu, garsoniera excelenta, pentru investitie,

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre inchiriere/vanzare o garsoniera int-o zona rezidentiala cu design deosebit, la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 2 finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de .34mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcul I.O.R, hipermarket-uri Mega Image,Profi.

Zona linistita si verde caracsteristica sectorului 3

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere spatioase care este pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1132603

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Grigorescu 8 min.
1 Decembrie 1918 19 min.