79.000 €

New Town Residence, 51 mp, comision 0, garsoniera mobilata

  • Suprafata 41 mp
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 11
  • Dristor ...3 min.
Bucuresti, 04 dec, 14:58

Descriere anunt

New Town Residence, 51 mp, comision 0, garsoniera mobilata

Va propun spre vanzare o garsoniera situata in zona MIhai Bravu-Baba Novac, in Ansamblul New Town , strada Dristorului 91-95, intr-un imobil s+p+11, construit in anul 2009.

Garsoniera are o suprafata totala de 51 mp, din care utili 40 mp si o terasa superba de 11 mp.

Garsoniera se vinde mobilata si utilata complet. Bucataria este complet echipata cu aparatura electrocasnica : plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, frigider si masina de spalat rufe.

Camera este generoasa , este mobilata atat cu pat de mijloc,noptiere, dressing, cat si cu canapea, birou, comoda tv.

Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii, iar pentru racire s a instalat un aparat de aer conditionat.

Garsoniera este contorizata complet pentru toate utilitatile si are un coeficient termic ridicat. Orientarea spre sud asigura lumina naturala si soare din belsug.

Imobilul este prevazut cu 2 lifturi. Structura cladirii este realizata din beton aramat monolit si a fost proiectat pentru a rezista la cutremure de pana la 8 grade pe Scara Richter.

Complexul este securizat 24 de ore din 24 prin personal de paza si camere video, cartele de acces in complex si in imobil.

Complexul NewTown Residence este situat in sectorul 3 al Bucurestiului, la intersectia dintre B-dul Mihai Bravu si Rondul Baba Novac, cu o intrare din strada Dristorului nr. 91-95 si alta din strada Baba Novac 8A.


Locatia complexului se remarca pe piata imobilara printr-o retea de transport in comun de suprafata foarte bine dezvoltata, care face zona foarte usor accesibila din diferite parti ale orasului. De subliniat proximitatea fata de zona Unirii, numai 3 km de Centrul Vechi al orasului, dar si accesul rapid la numeroase centre comerciale, cafenele, crese, gradinite particulare si de stat, scoli generale si licee, banci, spitale, etc.


Sectorul 3 este recunoscut pentru spatiile verzi frumos amenajate precum si Parcul Alexandru Ioan Cuza (cunoscut si ca Parcul IOR sau Parcul Titan), cel mai mare parc din Bucuresti, situat la numai 5 minute de mers pe jos de complexul NewTown Residence.

Accesul catre statia de metrou este facil ( Dristor 1si Dristor 2)

Garsoniera este libera si disponibila imediat.

Comision 0 % la cumparare.Acces

Statii metrou Timp
Dristor 3 min.
Piata Muncii 16 min.