79.900 €

Muncii, Decebal, Vatra Luminoasa, Calarasilor

  • Suprafata 38 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
  • Metrou M1 Piața Muncii ...5 min.
Bucuresti, 18 iul, 13:35

Descriere anunt

Muncii, Decebal, Vatra Luminoasa, Calarasilor

Studio in vila P+2 pe strada Al. Magatti, termen de finalizare Oct. 2019, la 4 minute de metrou Muncii, intr-o zona de locuinte individuale cu revim mic de inaltime si multa vegetatie. Comision 0!

Detalii suplimentare

Conceptul-boutique Magatti, avand termen de finalizare Octombrie 2019, pune accent pe diversitatea spatiilor si armonizarea acestora astfel incat locuinta ta sa reprezinte cat mai bine dinamica stilului tau de viata urban.

Arhitectura contemporana tine cont de imprejurimi, imbinandu-se armonios cu mediul din jur; prin urmare, proiectul pe care ti-l propunem pastreaza regimul mic de inaltime (P+2) al strazii, aducand un plus calitatii vietii tale prin designul sau ergonomic ce incorporeaza natura in terasele si gradinile verzi si in ferestrele largi care iti aduc aer curat si lumina in fiecare camera.

Imobilul este construit pe structura de beton armat (C20/25), zidaria din caramida Porotherm, ferestre cu geam termopan cu tamplarie aluminiu/PVC Salamander, invelitoare din tabla faltuita si securizat cu camere de supraveghere 24/7 si videointerfon pentru fiecare locuinta.

Studio-ul este la parterul vilei, are suprafete vitrate ample si deschise datorita ferestrelor care unesc tavanul cu pardoseala, permitand luminii naturale sa patrunda in casa pe tot parcursul zilei.

In limita gamei de finisaje disponibile, vei avea libertatea sa-ti personalizezi locuinta, asa cum simti ca este mai potrivit pentru tine.

Contacteaza-ne pentru detalii complete despre aceasta locuinta si pentru a-ti prezenta intreaga noastra oferta.

Comision 0!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou M1 Piața Muncii 5 min.
Dristor 16 min.