40.500 €

Militari, Piata Veteranilor, la 3 minute de metrou Lujerului, comision 0

  • Suprafata 31 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 9 din 9
  • Lujerului ...7 min.
Bucuresti, 27 aug, 08:13

Descriere anunt

Militari, Piata Veteranilor, la 3 minute de metrou Lujerului, comision 0

Salutare!! Si bun venit in cartierul Militari!


In randurile de mai jos, te invit sa cunosti minunatul cartier si proprietatea ce ti-o prezint spre vanzare!


Sa incepem, zic :)...

La nici 3 minute de statia de metrou, in spatele pietei Veteranilor, se gaseste aceasta frumoasa si cocheta garsoniera! O garsoniera bine impartita, semi-mobilata si semi-utilata, perfecta pentru una sau doua persoane, ce sunt la inceput de drum in viata.

Zona, una foarte buna, foarte avantajoasa din multe puncte de vedere, va asteapta cu zone de cumparaturi, relaxare, infrastructura, mijloace de transport in comun diverse, institutii de invatamant si nu numai.

La parterul blocului, intrati in Piata Veteranilor, unde va puteti face cumparaturile zilnice, care mai de care mai diversificate, la nici 2 minute aveti posta, banca, farmacie, cofetarie, notariat, club de fitness si lista poate continua! Vezi? Totul la indemana ta!

Zona este excelent deservita de linii RATB, la bulevardul Iuliu Maniu, chiar in fata pietei, aveti statia liniilor ce troleibus si autobus nr 61, 62, 106, 236 ,336, 406, N115, imeidat langa, statia de metrou Lujerului.

Unitatile de invatamant nu sunt nici ele mai prejos, la doar 2-3 minute de bloc gasiti, gradinita de stat nr. 250, scoala gimnaziala nr. 156, si Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, la o statie de metrou, studentii de la Politehnica, pot ajunge intr-o clipita la cursuri ( stiu ca iubiti sa invatati si sa nu intarziati la ore) :D .

Pentru cei mai impatimiti de "shoppingareala", Shopping Mall Plaza Romania este la o aruncatura de bat, iar AFI Cotroceni...putin mai "asea", la doua statii RATB sau una de metrou distanta.

Sa discutam si despre garsoniera...zic

Se afla la etajul 9 al unui bloc constructie 1980, impartita semidecomandat si este in suprafata totala de 31 mp.

Se vinde semi-mobilata si semi-utilata, mobila fiind conservata in stare foarte buna.

Toate instalatiile sunt schimbate, atat cele sanitare cat si cele electrice, de asemenea, toate caloriferele sunt noi, din aluminiu. Pentru ca vara tinde sa fie putin mai cald decat la etajele inferioare, garsoniera vine dotata cu o unitate de aer conditionat care-ti va face sederea mai confortabila.

Beneficiaza de toate amenajarile, precum: gresie, faiana, parchet, termopane, usa de metal la intrare, tamplarie schimbata.

Fotografiile sunt reale, din locatie.

Sper ca te-ai convins de zona si proprietate si stii ca este ceea ce ai nevoie!

Proprietatea este oferita la vanzare de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea, iar comisionul pentru cumparator este 0!

Daca doresti sa faci o vizionare, te astept cu un telefon !

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 7 min.
Gorjului 9 min.