45.000 €

Militari - metrou Pacii, strada Drumul Bacriului

  • Suprafata 41 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 6
  • Preciziei ...9 min.

Descriere anunt

Militari - metrou Pacii, strada Drumul Bacriului

garsoniera este situat la parter/6, avand o suprafata utila de 41.20 mp utili, cu urmatoarea compartimentare: living 25.25 mp, bucatarie inchisa de 8.10 mp, baie utilata complet de 4.60 mp, comision 0.

Detalii suplimentare

Va prezint o garsoniera, deosebita, foarte insorit fiind pozitionat pe partea de EST-SUD, in cartierul Militari, construit in 2019 la numai 1 minut fata de statia S.T.B. " MASTER" si 7 minute de mers pe jos fata de statia de metrou " PACII". Prezentul imobil are regim de inaltime 2S+P+6E, este prevazut cu lift marca Schindler, o compartimentare eficienta, pereti din caramida porotherm cu o grosime de 11.5 cm pentru peretii de interior si 24 cm exterior plus izolatie termica pe exteriorul blocului de 10 cm, tamplaria PVC de la SALAMANDER, feroneria "ROTO", optional loc de parcare subteran. Imobilul se afla in contructie si are termen de finalizare in AUGUST 2020.

Garsoniera este situat la etajul parter/6, avand o suprafata utila de 41.20 mp utili, cu urmatoarea compartimentare: living 25.25 mp, bucatarie inchisa de 8.10 mp, baie utilata complet de 4.60 mp, hol de 3.25 mp. Apartamentul se preda complet finisat si cu utilitati individuale ( apa - ApaNova, gaz -ENGIE, energie electrica - ENEL MUNTENIA).

Aflandu-se in zona Pacii, apartamentul va ofera deschidere si acces rapid catre statia de metrou " Pacii " (7 min de mers pe jos, cca 700m) si 1 minut fata de statia S.T.B. " Master" ( cca 30m), diverse supermarket-uri (LIDL, Kaufland Valea Cascadelor, Auchan Militari), diverse cafenele si restaurante (McDonald's, La Cocosu' Rosu, Vulturul), licee si scoli ( Liceul Tehnologic "Petru Poni", Scoala Gimnaziala "Sfanta Treime", Scoala Gimnaziala Constantin Brancusi, ).

Te invit sa stabilesti o vizionare la ansamblul ,,TheBuilding - 59 - OneSpace". COMISION 0%.

Acces

Statii metrou Timp
Preciziei 9 min.
Preciziei 12 min.