35.000 €

Militari, Metro, Auchan, garsoniera

Sector 6, 13 apr, 15:16

Descriere anunt

Militari, Metro, Auchan, garsoniera,

garsoniera, mobilata si utilata, totul nou, nefolosit, bucatarie inchisa, acces in balcon si din living si din bucatarie, blocul este dat in folosinta, are 2 lifturi, utilitati-canalizare, gaze, curent electric, Ratb la 50 ml,

Detalii suplimentare

Garsoniera, mobilata si utilata, totul nou, nefolosit, poze reale, situata in zona Militari,Metro,Auchan,Ratb 178 si 138,pe strada Tineretului,decomandata, bucatarie inchisa, acces in balcon si din living si din bucatarie, intr-un bloc P+4, cu 2 lifturi. Apartamentul se vinde la cheie, structura este extrem de solida construita din beton, cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 15 cm polistiren la exterior. Utilitati: canalizare, gaze, curent electric, cablu Tv, internet. Blocul este amplasat la 50 de ml de capatul statie ratb 178 si 138. De asemenea in apropiere se afla centrul comercial Auchan, Practiker, Metro, zone de relaxare - piscine, sali de fitness, sauna, salina.

Oferim asistenta si sprijin incepand cu programarea vizionarii pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si pentru obtinere credit.

COMISION 0 pt. orice achizitie

Pret 35000 E

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida