48.900 €

Militari. Garsoniera la Cheie in zona Veteranilor

Bucuresti, 02 mar, 16:23

Descriere anunt

Militari. Garsoniera la Cheie in zona Veteranilor,

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre cumparare o garsoniera in zona Veteranilor, cu design deosebit,la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la parter, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici o camera cu pat matrimonial, baia dispune de cada si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata utila de 35 mp, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Iuliu Maniu Fabricii), hipermarketuri ( Cora, Lidl, Piata Veteranilor, Mega Image), si restaurante(Casa Condor, Calif, Valencia). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniera, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1099403

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 6 min.
Metrou Gorjului 14 min.