26.500 €

MIlitari, Chiajna, Apeductului 60

Chiajna, ieri, 12:36

Descriere anunt

MIlitari, Chiajna, Apeductului 60,

vanzare garsoniera Militari, Chiajna, Apeductului 60, decomandata, mobilata, utilata, curata, libera,

Detalii suplimentare

Vanzare garsoniera Militari Chiajna Apeductului 60, decomandata, mobilata, utilata, curata, libera, 34mpu, 26.500€, 0730 014 595

Va oferim pentru vanzare garsoniera total decomandata in MILITARI CHIAJNA APEDUCTULUI 60, foarte spatioasa, cu o suprafata utila de 34mp, mobilata, cu bucataria mobilata si utilata. Livingul contine o canapea extensibila, o comoda TV si un TV LED Hitachi (diagonala de 80cm).

GARSONIERA este situata la demisolul unui bloc de D+P+3E construit in anul 2019, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene, este dotata cu centrala termica proprie, calorifere in toate incaperile si se incadreaza in CLASA ENERGETICA A (100). Blocul este dotat cu interfon.

Baia este prevazuta cu dus. Bucataria este utilata cu frigider, aragaz si masina de spalat rufe. Parcarea din fata blocului este la liber.

La parterul blocului aveti la dispozitie Supermarketul MEGAIMAGE, Salon de infrumusetare, Firma de Instalatii, Scoala de Soferi Auto, Companie de Asigurari si multe altele.

Statiile R.A.T.B. 178, 138, 430, 406 sunt in apropiere de bloc.

MILITARI CHIAJNA APEDUCTULUI 60 este localizat in Chiajna, Ilfov, la aproximativ 2 km de complexul comercial Militari Shopping Center si Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna. De la ansamblul MILITARI CHIAJNA APEDUCTULUI 60 aveti acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale mari (Auchan, Praktiker, Metro, Mega Image), Mc Donald’s, Kfc, piscine, gradinite, scoli, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (178, 138) si Maxi-Taxi.

POZELE PREZENTATE SUNT REALE!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare EUROCASA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton