44.500 €

Metrou Nicolae Teclu, bucatarie mobilata si utilat

  • Suprafata 41 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 7
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, azi, 09:39

Descriere anunt

Metrou Nicolae Teclu, bucatarie mobilata si utilat

metrou 5 min, Auchan, metrou, Jumbo, Ikea, 5 minute, ansamblu rezidential, bucatarie mobilata si utilata, AC, predare la cheie, centrala proprie, bransata la utilitati, contorizata individual.

Detalii suplimentare

Garsoniera propusa astazi spre vanzare este decomandata, fiind disponibil intr-un bloc nou, aflat in constructie.

Blocul este amplasat in proximitatea statiei de metrou Nicolae Teclu, iar garsonieradispune de o suprafata de 41 mp. 

Noua locuinta este foarte bine amplasata in cadrul complexului, fiind dispusa pe S-E, de asemenea se preda complet finisat si echipat cu materiale de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Top Zone este situat in zona de Est, pe strada Victor Brauner, la numai 5 minute de statia de metrou Nicolae Teclu (600 m).

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de metrou Nicolae Teclu, locatia permite un acces rapid catre Theodor Pallady, centru Capitalei, institutiile de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, IKEA, Park Lake.

Specificatii tehnice si carateristici:

Garsoniera propusa spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 41mp, aflata la un parter inalt, este decomandata si foarte bine impartita: din hol avem deschidere mare care permite realizarea unor spatii de depozitare generoase, camera de zi este luminoasa, bucatarie mobilata si utilata si 1 baie echipata cu obiecte sanitare moderne.

Locuinta se vinde la “cheie” cu finisaje premium si este echipata cu: centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam tripan, gresie, faianta si parchet import, obiecte sanitare in baie Growe, interfon, lift silentios si 1 aparat de AC

Imobilul este construit pe stalpi si cadre din beton armat, compartimentat cu BCA YTONG, este izolat cu vata bazaltica, iar fatada este ventilata.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 44500 Euro.

 fara TVA 5%!

Termen finalizare: primavara 2020.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere. 

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar  va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0736.380.182 – Cristian Lungu!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.