48.000 €

Metrou 1 Decembrie, Titan, Pallady, Ozana

  • Suprafata 60 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...12 min.
Bucuresti, ieri, 22:50

Descriere anunt

Metrou 1 Decembrie, Titan, Pallady, Ozana,

gars. cu gradina, spatioasa, bucatarie inchisa, curte 17 mp. Gars. este complet finisata, gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, bransat la toate utilitatile. Acces facil catre metrou.

Detalii suplimentare

Apartamentele din cadrul ansamblului rezidential vin complet finisate si dotate cu cele mai bune echipamente: centrala termica proprie, parchet de import de cea mai buna calitate, usi de interior armonizate cromatic cu parchetul, obiecte sanitare si tamplarie pvc cu geam termopan, toate foarte bine executate si atent montate.

Un alt aspect demn de a fi mentionat este faptul ca apartamentul este insotit de gradina de 17 mp, care aduce un mare plus spatiului existent.

Ca viitor proprietar, puteti beneficia de posibilitatea de personalizare a spatiului interior prin alegerea, dintr-o gama variata de modele, a gresiei, faiantei, parchetului, usilor de interior, etc. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati din timp apartamentul dorit si astfel, inca de la prima vizita, locuinta sa corespunda intru totul gusturilor dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre apartamentele scoase la vanzare.

Achizitie direct de la dezvoltator!

Fara comisioane!

Se accepta doar plata cash

Oferim suport bancar/juridic pe intreaga perioada a achizitiei.

Imaginile sunt cu titlu informativ, din portofoliul dezvoltatorului.

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 12 min.