46.100 €

Metrou 1 Decembrie 1918, incalzire pardoseala

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 2
  • 1 Decembrie 1918 ...10 min.
Bucuresti, 22 ian, 10:44

Descriere anunt

Metrou 1 Decembrie 1918, incalzire pardoseala

Va propun la vanzare o gasoniera spatioasa cu o suprafata de 42 mp. Aceasta beneficiaza de incalzire in pardoseala si toate finisajele sunt premium. Pentru mai multe detalii va astept cu un telefon,

Detalii suplimentare

Apartamentul cu 2 camere face parte dintr-un imobil cu regim redus de intaltime, respectiv 2D+P+2E, aflat intr-o zona linistita a sectorului 3. Localizarea ansamblului asigura acces facil catre RATB si statia de metrou 1 Decembrie 1918 (10 minute).

In zona proprietarii beneficiaza de puncte de interes precum supermarket-urile Mega Image si Lidl, hipermarket-ul Auchan,Metro, piata, scoli, gradinite. Pentru o plimbare in aer liber aveti la dispozitie parcul Al. I. Cuza.

Imobilul dispune de parcare acoperita pe doua nivele.

Structura de rezistenta este de tip dual, in cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare (diafragme din caramida tip Porotherm de 30cm grosime la exterior si la compartimentrile dintre apartamente si casa scarii, si de 12,5 cm grosime pentru compartimentarile din apartamente.

Direct Dezvoltator, Comision 0.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 10 min.
Nicolae Grigorescu 15 min.