35.500 €

Metalurgiei

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Bucuresti, 12 nov, 17:31
Urca primul in lista

Descriere anunt

Metalurgiei,

finisajele incluse in pret: obiecte sanitare de inalta calitate, usi de interior, tamplarie termopan Rehau 5 camere Low-E cu glafuri exterioare, gresie si faianta din import.

Detalii suplimentare

In vecinatati gasiti magazine si galerii comerciale mari (Metro, Auchan, Jumbo, Carrefour, Selgros, Hornbach, Kaufland), piete agroalimentare, gradinite, scoli, spital, Facultatea Spiru Haret, restaurant, zone de relaxare, autobuz si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Sistemul constructiv: structura realizata pe cadre din beton armat, compartimentarile interioare sunt executate cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru izolatia exterioara a fost achizitionat un pachet complet de la cea mai buna firma de profil din piata si anume Baumit, care va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 60 cu tencuiala decorativa de cea mai buna calitate si cu numeroase proprietati.

Finisajele incluse in pret: obiecte sanitare de inalta calitate, usi de interior, tamplarie termopan Rehau 5 camere Low-E cu glafuri exterioare, gresie si faianta din import. Garsoniera este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kW in condensare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton