31.000 €

Metalurgiei Blv. - Grand Arena Mall

Bucuresti, ieri, 09:34

Descriere anunt

Metalurgiei Blv. - Grand Arena Mall

Metalurgiei - Grand Arena, garsoniera decomandata, etaj p/5, finisata complet, contorizata individual, structura beton, parcare contracost, glafuri interor si exterior. Pret - 31.000 Euro

Detalii suplimentare

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din ansamblul CLUB RESIDENCE 2 BRANCOVEANU, proiect cu un regim de inaltime S+P+5 in care vom regasi garsoniere, garsoniere duble, apartamente de doua camere dar si apartamente cu trei camere.

Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase cu balcoane generoase, indiferent ca vorbim despre garsoniere duble, apartamente cu doua sau cu trei camere.

Compartimentarile sunt moderne iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele.

Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile Sectorului 4, strazile fiind asfaltate si iluminate.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si va pune la dispozitia noilor locatari numeroase facilitati, dintre acestea amintim: spatiile verzi, loc de joaca pentru copii, parcari supraterane dar si subterane.

Localizare si vecinatati:

Accesul in zona se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele, Luica, Aurel Persu si B-dul Metalurgiei.

Ansamblul este situat pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB .

Vecinatati: centre comerciale precum Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo, scoli si gradinite.

In incinta complexului residential Vista situat la cateva sute de metri de Club Residence 2 Brancoveanu, a fost construita cea mai moderna gradinita din Capitala, intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati; Scoala nr.190 in cadrul careia se construieste un bazin de inot semiolimpic.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera decomandata are suprafata totala utila de 31 mp si se vinde complet finisata avand ca dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru,radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC,interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la utilitatile Sectorului 4 si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 31.000 EURO, TVA 5% inclus!

Pret parcari: parcare supraterana 5.000 EURO + TVA si subterana 5.000 EURO + TVA!

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor Mobexpert!

Puteti achizitiona locuinta fie cu surse proprii, fie prin credit bancar .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Obiective interes

vezi mai multe