47.000 €

Metalurgiei, Berceni

  • Suprafata 40 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
Sector 4, 20 sep, 02:15

Descriere anunt

Metalurgiei, Berceni

Gars spatioasa 40 mp utili, parcul rez Metalurgiei Park, la cateva minute de mari centre com si STB! Finisaje de calitate la alegere, incalzire in pardoseala, disponibil la et 1/5, in constructie!

Detalii suplimentare

Garsoniera are o suprafata utila de 40 mp si include un living de 18 mp, bucatarie de 7.50 mp, baie de 4,50 mp si un balcon de 3.80 mp. Pentru a va creea un ambient pe masura asteptarilor dumneavoastra, aveti posibilitatea de a va alege finisajele dintr-o gama varianta de modele si culori pentru gresie, faianta, parchet si usi de interior. Apartamentul se preda la cheie cu toate finisajele incluse in pret si cuprinde: obiecte sanitare de baie si calorifer portprosop, calorifere in fiecare camera, geamuri termopan. Toate utilitatile contorizate individual (apa, gaze, electricitate).

In incinta ansamblului se regasesc spatii verzi si locuri de parcare amenajate si delimitate pentru fiecare apartament!

Consiliere financiara gratuita! Se accepta orice forma de achizitie (cash sau credit bancar)!

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, in prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

* In conformitate cu prevederile Legii 248 din 2020 pentru modificarea art. 291 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, incepand cu data de 01.01.2021 se vor aplica prevederile privind TVA-ul redus de 5% pentru locuintele care au o suprafata utila de maxim 120 mp si care nu depasesc suma de 140.000 euro, echivalent lei, exclusiv TVA achizitionate de persoanele fizice, acestea prevederi fiind aplicabile pentru locuintele livrate/predate cumparatorilor, dupa aceasta data.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton