35.590 €

Mega Mall stradal, ocazie pret

  • Suprafata 31 mp
  • An 1978
  • Semidecomandat
  • Etaj 13 din 14
Bucuresti, 17 ian, 11:34

Descriere anunt

Mega Mall stradal, ocazie pret

Catoma Property Invest va supune atentiei un apartament cu 1 camera in zona Pantelimon - Delfinului, v.a.v. de Mega Mall.

Imobilul din care face parte apartamentul este pozitionat stradal, dateaza din anul 1977, se prezinta admirabil avand in proximitate multiple facilitati:

Mega Mall - vav, Piata Definului, Complex sportiv Lia Manoliu, Stadionul National, banci, scoli si gradinite, supermarket, magazine non - stop, etc.

Apartamentul expus spre vanzare se afla la etajul 13 dintr-un imobil cu 14 nivele, este confort 1 - semidecomandat si detine o suprafata totala de cca 33 mp.

La acest moment este inchiriat si se poate preda astfel, chiriasul folosind spatiul predat de mai multi ani si dorind sa ramana sub contractul existent.

Imobilul, zona verde, scara - sunt impecabile, interiorul garsonierei necesita in schimb renovare/ personalizare.

Prezenta oferta pate fi catalogata ca si investitite datorita mai multor criterii de luat in considerare:

Se poate preda cu chiriasi, detine o pozitie deloc de neglijat, se afla intr-un stadiu bun de finisare, este mobilat si utilat si mai mult de atat, se doreste vanzarea la un pret sub piata actuala.

Proprietarul este un cetatean strain, o persoana serioasa, trasparenta si este un client vechi al companiei noastre. Prin urmare va garantam de seriozitate pe intreaga perioada de tranzactionare.

Prezenta oferta se afla sub reprezentare excluisva Catoma Property Invest.

BROKER EXCLUSIV - FLORIN TOMA