30.200 €

Magurele, centru

  • Suprafata 35 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Magurele, 18 sep, 23:17

Descriere anunt

Magurele, centru,

direct dezvoltator vindem garsoniera, bloc nou, finalizat, calitate superioara, Magurele centru, str. Marasesti nr. 14, toate utilitatile (inclusiv canalizare).

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator vindem garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere,in bloc nou,situat in orasul Magurele,strada Marasesti nr. 14.Blocul este finalizat si se lucreaza la finisajele interioare ale acestuia.Garsoniera prezentata are o suprafata utila de 35 mp si o suprafata construita de 44 mp,este decomandata si are bucatarie inchisa,avand o priveliste deosebita.

Toate apartamentele sunt decomandate, avand bucatarie inchisa si suprafate generoase. Imobilul detine toate utilitatile: apa, canalizarea orasului, curent electric, gaz. Blocul are regim de inaltime Parter + 3 etaje si are doua scari.

Blocul este situat pe strada Marasesti, la o distanta de cca 2 min fata de podul ce traverseaza centura mun. Structura de rezistenta este realizata pe stalpi si cadre de beton, iar compartimentarea este realizata cu caramida tip Porotherm de 25 cm grosime. Izolatia exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm. Peretii interiori ai apartamentelor sunt realizati din caramida Porotherm.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton