39.500 €

Lidl Oltenitei, Paraul Rece, 3 min. STB, gars. dec

  • Suprafata 42 mp
  • An 2019
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 3

Descriere anunt

Lidl Oltenitei, Paraul Rece, 3 min. STB, gars. dec

39500 euro, ap. 2 cam.tip Studio, sos. Oltenitei, Paraul Rece la 3 minute STB, finisaje de calitate, centrala termica, predat la cheie, zona linistita, toate utilitatile orasului.

Detalii suplimentare

Comision 0%

Direct dezvoltator!

Sos.Oltenitei - Paraul Rece la minute STB, bloc avand apartamente tip Studio si decomandate de 2 camere si garsoniere, finisaje moderne, predare la cheie, centrala termica pe gaz(Ariston, Immergas) si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, tamplarie cu geam termopan, usa metalica la intrare, usi de interior(Pinum), obiecte sanitare moderne in bai (Cersanit) .

Amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential in sos. Oltenitei/strada Paraul Rece, cu acces imediat la mijloacele de transport, precum si la marile centre comerciale prezente in Zona de Sud (Carrefour, Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, etc), avand o compartimentare moderna/tinereasca, luminoasa.

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului, contorizare separata, intr-un cuvant "la cheie" .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton