57.000 €

Investitie sau locuinta-garsoniera cu locatie privilegiata

  • Suprafata 30 mp
  • An 1960
  • Semidecomandat
  • Etaj 5 din 10
Bucuresti, 14 sep, 05:15

Descriere anunt

Investitie sau locuinta-garsoniera cu locatie privilegiata

Aceasta este una dintre proprietatile ce vor atrage atentia atat cumparatorului care isi doreste o investitie, cat si cumparatorului care cauta o locuinta personala. Iar asta, pentru ca indeplineste toate conditiile necesare pentru a fi un “best buy”. Dar haideti sa vedem de ce.

Atunci cand vorbim de active imobiliare, stim cu totii ca “locatia” este principalul factor de interes. Iar in cazul acestei garsoniere, locatia este una excelenta. Vorbim de Ion Brezoianu, intre Parcul Cismigiu si Sala Palatului. Zona ultracentrala, verde, conectata la ritmul orasului.

Daca targetati o investitie, zona aceasta este una potrivita. Fie ca veti continua sa inchiriati garsoniera in regim de “long term”, cu plata lunara, fie ca veti dori sa o introduceti in circuitul hotelier, garsoniera dispune de calitatile necesare. Iar daca “ochiti” o locuinta pentru copilul dumneavoastra, poate un tanar student sau studenta, atunci nu veti fi dezamagit. Suntem in zona ultracentrala, avem acces foarte usor si rapid atat catre Universitate, cat si catre Facultatea de Drept sau Facultatea de Medicina, zona este “impanzita” de mijloace de transport in comun, faci 10-12 minute pana la metrou. Iar la Ateneu mergi pe jos, la fel si la Opera, ori la Conservator.

Apoi, intr-un Bucuresti al anului 2021, avem ceva ce se dovedeste nu doar util ci si necesar. Adica independenta in ce priveste apa calda si caldura. Mai pe scurt, avem centrala termica proprie. Desi intr-o capitala europeana a anului 2021 nu ar trebui sa reprezinte o problema acest aspect, iata ca Bucurestiul sufera si existenta centralei termice te fereste de probleme si batai de cap.

Evident, pentru o locuinta de acest tip, ea vine mobilata si utilata complet, renovata, pregatita pentru mutare imediata. Pentru cei care doresc o investitie, e bine sa stie ca ultimul pret la care a fost inchiriata locuinta fiind de 300 Euro/luna. Asadar, poate incepe sa genereze bani, la scurt timp dupa ce va fi cumparata.

Nu vom insista asupra gradului de amenajare sau mobilare/dotare, pentru ca toate acestea reies din fotografii si pot fi studiate in turul virtual al ofertei. Reamintim doar faptul ca locuinta se afla situata la etajul 5, imobilul avand 10 etaje, ca anul constructiei este 1963 (un an recent, pentru o locuinta situata in acea zona). Din punct de vedere seismic totusi, imobilul este incadrat RS2. Daca este sau nu un impediment pentru dumneavoastra, noi nu putem sti, dumneavoastra decideti.

Dupa ce ati analizat cu atentie informatiile din acest anunt, dupa ce ati studiat fotografiile si turul virtual(daca sunteti pe un site unde nu apare turul, va rugam sa ne scrieti si va trimitem linkul), cred ca aveti un tablou complet al proprietatii. Nu ramane decat sa decideti dumneavoastra, daca aceasta este proprietatea pe care o cautati!