88.500 €

Grozavesti Regie Residence, Studio Mobilat Lux, 35mp, 5/10, 88.500E

  • Suprafata 35 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 11
Bucuresti, 13 ian, 16:16

Descriere anunt

Grozavesti Regie Residence, Studio Mobilat Lux, 35mp, 5/10, 88.500E

Va propunem spre vanzare o garsoniera superba, nelocuita pana in prezent, situata intr-o locatie linistita, ferita de agitatie, insa cu acces facil catre puncte de interes ale Bucurestiului, universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, in complexul rezidential Regie Residence, zona Grozavesti, ce dispune de o curte comuna generoasa.

Garsoniera este situata la etajul 5 al unui imobil nou, finalizat in 2021, cu 11 etaje si este decomandata, cu o suprafata utila de 35mp. Totodata, aceasta beneficiaza si de un balcon spatios, de 4mp, ideal pentru o cafea savurata de dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Garsoniera este complet utilata si mobilata lux si dispune de aer conditionat, centrala proprie, dressing spatios, TV, masina de spalat, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, combina frigorifica, hota, spatiu de luat masa, iar baia dispune de cabina de dus walk-in si sistem de ventilatie.

Complexul dispune de menaj zilnic si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 201, 105 la 4 minute, dar si metrou Grozavesti la 3 minute de mers pe jos. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla si Parcul Politehnicii, Carrefour Orhideea, restaurant Potcoava, Shorley, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, dar si Afi Cotroceni la 5 minute de mers cu masina.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!