47.000 €

Ghencea, capatul tramvaiului 41

  • Suprafata 32 mp
  • An 1982
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 10
Bucuresti, 12 mai, 22:33

Descriere anunt

Ghencea, capatul tramvaiului 41,

proprietar, renovata si complet modernizata, mobilata elegant si complet dotata la standard lux cu totul de cea mai buna calitate, gata de locuit imediat, bloc solid mixt, pozitie buna,

Detalii suplimentare

1. Oferta deosebita din punct de vedere al pozitionarii, in proximitatea capatului liniei metroului usor 41, la aproximativ 500 m de viitoarea statie de metrou, de Medlife si de Complexul Favorit, la doar 10 minute pe jos de Afi Palace Cotroceni, Plaza Romania, acces la Parcul Drumul Taberei (modernizat in anul 2015), Piata Drumul Taberei, Piata Orizont. Alte repere: 3 minute pe jos de Stadionul Steaua; 5 minute pe jos de Auchan, Billa.

2. Acces imediat la mijloacele de transport in comun, viitor metrou.

3. Bloc mixt. An constructie 1982. Suprafata totala 32,17 m.

4. Renovata si complet modernizata, mobilata elegant si complet dotata, cu totul de cea mai buna calitate (canapeaua, din piele naturala, covoarele, lustrele si aplicele - toate Mobexpert gama lux, spatii de depozitare generoase - sifonierul este extrem de incapator, patul are lada de depozitare, draperiile sunt din catifea premium), balcon inchis transformat intr-o camera de relaxare. Blocul este mixt. Garsoniera este izolata fonic prin tavane false si este dotata cu aragaz, hota, combina frigorifica, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela, tacamuri, masina de spalat, aspirator, aparat de aer conditionat, televizor LG, masa de calcat, masina de calcat,  internet wireless, iluminare clasica si cu spoturi preponderent led.

5. Zona este civilizata, curata, linistita.

Colaborez cu agentiile imobiliare, in limita unui comision de 400 euro.