32.500 €

Garsoniera, zona Rond Alba Iulia, 18mp

  • Suprafata 18 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
  • Piața Muncii M1 ...19 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 01 mar, 17:40

Descriere anunt

Garsoniera, zona Rond Alba Iulia, 18mp

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Alba Iulia, cu design deosebit, vine mobilata si utilata cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau „ACASA”. Veti gasi aici o camera, baie - cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 20 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare atribuit/ pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri (Parc Alexandru Ioan Cuza, Parc Unirii), hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image) si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dumneavoastra.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra.

Cod oferta: 1128015

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii M1 19 min.