Titan, Pallady, metrou Nicolae Teclu, garsoniera

57.460 €

Titan, Pallady, metrou Nicolae Teclu, garsoniera

57.460 €
Caracteristici
Suprafata 44 mp An 2023 Decomandat Etaj 3 din 10 M 17 min.
Descriere
Garsoniera este amplasata la aproximativ 8 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si mijloacele de transport in comun STB. In proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 2 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Garsoniera este decomandata si are o suprafata totala de 44.2 mp. Aceasta este alcatuita dintr-un living, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 54.724 + TVA
Pret promotional - avans 15% la antecontract: 58.933 + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
260 vizite ieri, 16:09
Statii metrou
Nicolae Teclu 17 min
Anghel Saligny 33 min
1 Decembrie 1918 (M3) 34 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..