37.900 €

Garsoniera spatioasa la doar 2 minute de metrou Berceni

  • Suprafata 33 mp
  • An 2020
  • Etaj 6 din 6
Bucuresti, 28 iul, 15:15
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Garsoniera spatioasa la doar 2 minute de metrou Berceni

va oferim spre vanzare o garsoniera spatioasa situata la doar 2 minute de Statia de Metrou Berceni.

Imobilul prezentat are o suprafata utila de 37.9 mp si este disponibil intr-un ansamblu rezidential nou, construit dupa cele mai inalte standarde din domeniul constructiilor.

**Balcon inchis in termopan!

**Calorifer pe balcon!

Situat la etajul 6, imobilul este proiectat sa ofere maximul de functionalitate si confort si nu in ultimul rand acesta este bransat si contorizat separat la toate utilitatile orasului.

Ansamblul este amplasat in Zona de Sud a Capitalei, pe strada Biruintei, in apropiere de Soseaua Berceni si de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de metrou, locatia ansamblului permite un acces rapid catre Soseaua Berceni, centrul Capitalei, institutii de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, Selgros, Grand Arena Mall, Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: STB 125, N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Aceasta se vinde finisata la cheie si dotata cu echipamente de ultima generatie: tamplarie PVC cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare moderne, calorifere din otel, centrala termica 24 kW, interfon si usa metalica la intrare cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul in care se regaseste garsoniera prezentata respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si este construit pe cadre si grinzi de o calitate superioara, compartimentarea interioara si cea exterioara este realizata cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este din polistiren de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, va oferim gratuit consultanta financiara in relatia cu banca.

Pozele sunt cu titlu de prezentare!

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon