42.500 €

Garsoniera Renovata, Drumul Taberei 1 Mai

  • Suprafata 27 mp
  • An 1965
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 10
  • Tudor Vladimirescu ...11 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 26 feb, 18:40

Descriere anunt

Garsoniera Renovata, Drumul Taberei 1 Mai

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Drumul Taberei, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 7 din 10, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilata, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata utila de 27mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Moghioros), hipermarketuri (Mega Image). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1126042

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Renovat recent
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Tudor Vladimirescu 11 min.
Favorit 14 min.
Favorit 17 min.