44.500 €

Garsoniera recent renovata, Lujerului, Militari

  • Suprafata 29 mp
  • An 1978
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 10
  • Metrou Lujerului ...3 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 23 feb, 17:09

Descriere anunt

Garsoniera recent renovata, Lujerului, Militari

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre cumparare o garsoniera in zona Lujerului, cu design deosebit,la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la parter, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilata. Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 29 mp, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de sistem de termoficatie.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Iuliu Maniu Fabricii), hipermarketuri (Lidl, Kaufland, Mega Image), si restaurante(Casa Mino, Casa Condor). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniera, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1112908

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Lujerului 3 min.
Gorjului 12 min.