58.500 €

Garsoniera LUX ultramoderna Parc IOR, Titan

  • Suprafata 31 mp
  • An 1976
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 10
  • Metrou Titan - intrare parc ...14 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 12 ian, 12:54

Descriere anunt

Garsoniera LUX ultramoderna Parc IOR, Titan

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale?

Va propunem spre vanzare o garsoniera ultramoderna in zona TITAN cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem.

Garsoniera dispune de 1 camera, este situata la etajul 7 finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu canapea extensibla, baie cu dus exterior si o bucatarie complet mobilata si utilata. Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata utila de 33mp. Totodata, suprafata balconului este de 3 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parc Alexandru Ioan Cuza, Parcul National 23 August, Arena Nationala), hipermarketuri ( magazine stradale, Penny ), si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Titan - intrare parc 14 min.
Metrou Piața Muncii M1 18 min.

Obiective interes

1. Scoala Italiana Aldo Moro - Gradinita,scoala, liceu, Bucuresti 0212104684; 0785294484; 0785294483 Sfantul Stefan, Nr.24, Sector 3, Bucuresti
2. Clubul Copiilor Sector 2 - Bucuresti 0212106432 Intrarea Cobilitei, Nr.8, Sector 2, Bucuresti
3. Ioanid, Gradinita si Scoala - Bucuresti 0212118290; 0758054441 Polona, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti
vezi mai multe