48.000 €

Garsoniera la curte Calea Plevnei Pasaj Basarab Orhideea Mansardabila

  • Suprafata 31 mp
  • Decomandat
  • Etaj parter din 1
  • Metrou Basarab (M4) ...9 min.
Bucuresti, 15 nov, 01:17
Urca primul in lista

Descriere anunt

Garsoniera la curte Calea Plevnei Pasaj Basarab Orhideea Mansardabila

Garsoniera de vanzare , cu 0% comision pentru cumparator, pe strada Doamna Despina, Calea Plevnei, aproape de Gara de Nord si Pasajul Basarab, Complexul Orhideea si Regie, la 700m de metrou Basarab. Garsoniera se afla intr-o curte comuna cu inca un vecin civilizat si face parte dintr-o casa construita la sfarsitul anilor '30, insa consolidata si reconditionata in 2008. Garsoniera are 31mp utili, amprenta casei fiind de 40mp si o cota indiviza de teren de 57mp, dintr-un total de 195mp.

Intre anii 2007-2008 casa a fost consolidata si reconditionata dupa cum urmeaza: A fost decopertata complet pana la caramida, s-a sapat la 1,4m adancime la interior si exterior si s-a refacut hidroizolatia. S-au turnat 3 stalpi de beton de 20x20 si o grinda de legatura cu otel beton de 20, stalpi asezati pe galeti de beton de 1,4m diametru la adancimea de 1,4 metri. In plus, peretii s-au camasuit cu plasa de Buzau pe interior si exterior, peste care s-a aplicat termosistem de 5 si 10cm grosime si tencuiala de exterior dura. S-a coborat plafonul cu 1 m inaltime si s-a lasat loc de scara pentru mansardare, in prezent rezultand o inaltime in pod intre 2,9 - 2,5 metri, nefiind nevoie de inaltat acoperisul, toate lucrarile putandu-se realiza la interior.

Casa este racordata la toate utilitatile, incalzirea este cu centrala proprie cu revizia la zi si totul este contorizat separat

Documentele sunt pregatite de vanzare, nu are in istoric legea 112 si nici risc seismic, iar pretul este usor discutabil.

Avantajul mare il reprezinta zona centrala iar strada este foarte linistita si curata.

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Basarab (M4) 9 min.
Metrou Basarab (M4) 10 min.
Gara de Nord 1 (M1) 14 min.