39.500 €

Garsoniera in zona Crangasi, Giulesti

  • Suprafata 23 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 8
Bucuresti, 01 dec, 05:55

Descriere anunt

Garsoniera in zona Crangasi, Giulesti

Catoma Property Invest va prezinta spre vanzare o garsoniera, un spatiu util de aproximativ 24 mp la care se adauga o logie de 3 mp, ideal pozitionat la etajul 3 din 8 intr-un bloc ce a fost construit in anul 1984.

Spatiul semidecomandat este foarte bine impartit si se compune din hol, o baie cu cada, o camera ce poate fi impartita intr-o zona de zi si o zona de dormit, o bucatarie si o logie deschisa.

Apartamentul beneficiaza de aer conditionat, este dotat cu interfon si usa metalica la intrare.

Un avantaj important este constituit de cheltuielile reduse la intretinere datorita repartitoarelor agentului termic si a contoarelor de apa.

Blocul este amplasat la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Crangasi si de aici cu legatura directa catre Piata Victoriei si Gara de Nord, avand in proximitate si alte mijloace de transport in comun (liniile de tramvai 11, 41, 44 si autobuze).

Zona in care se afla imobilul in care se gaseste acest apartamentul are in vecinatate farmacii, magazine Mega Image, piata agroalimentara, hipermarketurile Auchan si Carrefour Orhidea, scoii, licee si gradinite.

Impreuna cu garsoniera mai poate fi achizitionat si un apartament de doua camere aflat pe acelasi palier chiar langa aceasta, pentru mai multe detalii puteti accesa linkul https://catoma.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-crangasi-bucuresti-925

Pentru o idee mai clara a avantajelor ce se creeaza la achizitia unui astfel de spatiu, va asteptam cu drag la o vizionare.