47.500 €

Garsoniera in zona Veteranilor, Militari

  • Suprafata 36 mp
  • An 1981
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 10
  • Metrou Lujerului ...7 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, ieri, 19:08

Descriere anunt

Garsoniera in zona Veteranilor, Militari

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre cumparare o garsoniera in zona Veteranilor, cu design deosebit,la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 2. Veti gasi aici o camera cu canapea extensibla, baia dispune de cada si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este decomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 36 mp, perfecta pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 2 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, garsoniera dispune de sistem de termoficatie/centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Iuliu Maniu Fabricii), hipermarketuri ( Lidl, Cora Lujerului, Piata Veteranilor, Mega Image), si restaurante(Casa Mino, Casa Condor, Mr Laziz FastFood&Grill). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniera, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

Cod oferta: 1108979

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Lujerului 7 min.
Gorjului 12 min.

Obiective interes

1. Olga Gudynn, Gradinita si Scoala Cotroceni - Bucuresti 0734411332; 0214106995 Fagaras, Nr. 6, Sector 1, Bucuresti
vezi mai multe