41.200 €

Garsoniera dec-50 metri metrou, ideal investitie

  • Suprafata 42 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
  • Dimitrie Leonida ...14 min.
Bucuresti, 14 nov, 16:00
Urca primul in lista

Descriere anunt

Garsoniera dec-50 metri metrou, ideal investitie,

garsoniera 42 mp utili intr-un bloc in curs de finalizare situat fix langa metrou, la cca 50 metri distanta. Finisaje premium, la cheie, comision 0, direct dezvoltator, accept si credit la pret de lista.

Detalii suplimentare

Ansamblu de locuinte in curs de finalizare situat la cca 1 minut distanta fata de metrou Berceni.

Pe o raza de cca 300-1000m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

Imobile cu structura solida asigurate prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune. Compartimentare si pereti exteriori caramida porotherm, tamplarie PVC, tencuiala decorativa structurata si bransamente individuale utilitati.Finisaje- Usi interioare; Gresie si faianta in bucatarie, baie si hol, Parchet in living si in dormitoare; Zugraveala vinarom alb; Calorifere din otel; Instalatii incalzire "PPR" Baie mobiliata si utilata.

BUGETE GENEROASE PENTRU PERSONALIZARE APARTAMENT DUPA PREFERINTE!

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR-TVA 5 %INCLUS .COMISION 0 .Si alte oferte in zona .

Pentru programare vizionare,schite sau alte detalii - 0720679492.

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.