40.700 €

Garsoniera de 40 mp, decomandata langa metrou in bloc nou, Berceni

  • Suprafata 38 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj din 6

Descriere anunt

Garsoniera de 40 mp, decomandata langa metrou in bloc nou, Berceni

va propun o garsoniera deosebita, in suprafata totala de 40,7 mp, decomandata, cu balcon 2 mp, situata pe etajul 1 din 6.

Blocul este in constructie.

Finisaje si dotari ale locuintei sunt de calitate premium incluse in pret: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC , calorifere din otel , centrala termica prproprie, usi de interior si usa metalica la intrare cu sistem antiefractie.

Imobilul respecta ultimele norme in domeniul constructiilor, este construit pe structura de cadre si grinzi de beton armat , compartimentarea exterioara si interioara este realizata din caramida Porotherm si este izolat cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

* se vinde la plata cash

Pozele sunt cu titlu de prezentare, atasat regasiti schita apartamentului.

Dispune de pozitie privilegiata, la doar cativa pasi de Soseaua Berceni si a gurilor de metrou dispuse pe aceasta. Este de notorietate dezvoltarea pe care primaria Sector 4 a adus-o infrastructurii perimetrului prin lucrarile de reabilitare si extindere efectuate la Sos Berceni, numeroasele parcari la standarde occidentale ce deservesc gurile de metrou Berceni 2 si Dimitrie Leonida.

Fiecare unitate locativa beneficiaza de locuri de parcare individualizate. De asemenea si vizitatorii au locuri special amenajate.

Va raspund cu drag la numarul de telefon 0724.548.052 !

Reper: Berceni - Soseaua Berceni,Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton