53.000 €

Drumul Taberei Valea Cascadelor, garsoniera mobilata, 8/8, 53.000€

  • Suprafata 35 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 8
Bucuresti, 21 sep, 16:02

Descriere anunt

Drumul Taberei Valea Cascadelor, garsoniera mobilata, 8/8, 53.000€

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Drumul Taberei, pe Bd. Timisoara, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 8 al unui imobil finalizat in 2020, cu 8 etaje, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera cu pat de mijloc, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 35mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 4mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Valea Ialomitei la 12 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parc ANL Brancusi la 8 minute), hipermarketuri (atat magazine stradale, Mega Image) si restaurante(Casa Rustic). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.