42.000 €

Drumul Taberei, Romancierilor, garsoniera la cheie

Bucuresti, 25 feb, 09:44

Descriere anunt

Drumul Taberei, Romancierilor, garsoniera la cheie

Va propunem spre vanzare o garsoniera cu un design deosebit, la cheie, mobilata si utilata, aflata intr-o locatie linistita, cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, centre comerciale, magazine, universitati, restaurante, farmacii, pe Aleea Boteni, Drumul Taberei-Romancierilor

Garsoniera se afla la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje, este decomandata si dispune de o suprafata utila de 37mp, fiind spatioasa si aerisita, dupa cum se poate observa si din poze. Aceasta se vinde complet utilata si mobilata clasic, dupa cum se poate observa din poze. Garsoniera este dotata cu masina de spalat rufe, dressing generos, bucataria este echipata cu aragaz si combina frigorifica, iar baia dispune de cada.

In imediata apropiere a imobilului se afla Mega Image, Trattoria Il Calcio, Parcul Drumul Taberei, saloane de infrumusetare, scoli si gradinite. De asemenea, la doar cateva minute de mers pe jos se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 168, 268, 668 si statia de metrou Romancierilor.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Romancierilor 4 min.
Constantin Brâncuși 8 min.
Valea Ialomitei 10 min.