29.900 €

Drumul Taberei Moghioros, Garsoniera Renovata Cf. 2, 8/10, Vanzare, 29.900

  • Suprafata 18 mp
  • An 1974
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 10
Bucuresti, 21 sep, 15:59

Descriere anunt

Drumul Taberei Moghioros, Garsoniera Renovata Cf. 2, 8/10, Vanzare, 29.900

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Drumul Taberei, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 8 al unui bloc de garsoniere cu 10 nivele, din 1974, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilata, dar renovata in totalitate, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa, baie - cabina de dus si o bucatarie inchisa. Garsoniera este semidecomandata, avand o suprafata utila de 18mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie. De asemenea, garsoniera a fost renovata in totalitate, iar instalatiile electrica si sanitara au fost schimbate.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Parc Drumul Taberei la 2 minute, STB 168, 268, 668 si tramvai 41 la 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Moghioros la 2 minute), hipermarketuri (Mega Image). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.

https://www.pyfrealestate.ro/search/agent=3870