59.000 €

Drumul Taberei, gars. 37 mp utili, comision 0%

  • Suprafata 37 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
  • Metrou Tudor Vladimirescu ...14 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 02 mar, 10:01

Descriere anunt

Drumul Taberei, gars. 37 mp utili, comision 0%

garsoniera, bloc nou, situata in zona Drumul Taberei, Str. Ion Marcu. Predare la cheie, finalizare noiembrie 2021. Comision cumparator 0%

Detalii suplimentare

Garsoniera propusa catre vanzare face parte din proiectul The Building 68, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime S+P+3+4R+5R si contine un numar de 15 unitati, apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Garsoniera despre care va vorbim este disponibila pe etajul 2, suprafata utila fiind de 37mp.

Acesta este decomandata, compartimentata eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa.

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.

Blocul este situat pe strada Ion Marcu, in apropiere de Plaza Mall, Cora Lujerului, cu acces din bulevardul Timisoara. In apropiere regasim facilitati precum Metrou Lujerului, rute de transport in comun STB, Plaza Mall, Lidl bd Timisoara, Afi Mall, restaurante, scoli si gradinite. Termenul de finalizare este luna Noiembrie 2021.

Pentru structura cladirii sunt folosite:cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran , si se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Plaza Mall; Lidl; Cora Lujerului; Scoli; Gradinite

Mijloacele de transport in comun : metrou M3 - statia Lujerului, Statii STB - 336; 106; 236, 136

Pretul include TVA.

COMISION 0% !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Tudor Vladimirescu 14 min.
Favorit 16 min.
Tudor Vladimirescu 17 min.