45.800 €

Drumul Taberei Favorit, garsoniera spatioasa, mobilata, vanzare, 8/10

  • Suprafata 30 mp
  • An 1977
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 10
Bucuresti, 13 sep, 15:57

Descriere anunt

Drumul Taberei Favorit, garsoniera spatioasa, mobilata, vanzare, 8/10,

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Drumul Taberei, foarte aproape de statia de metrou Favorit, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 8/10, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilata si utilata, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa cu pat si dressing, baie - cada si o bucatarie inchisa. Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 30mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Favorit la 2 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Moghioros la 10 minute de mers pe jos, ideal pentru plimbarea de seara), hipermarketuri (Mega Image). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.