43.900 €

Drumul Taberei Compozitorilor, garsoniera renovata integral

  • Suprafata 28 mp
  • An 1975
  • Semidecomandat
  • Etaj 8 din 10
Bucuresti, ieri, 15:58

Descriere anunt

Drumul Taberei Compozitorilor, garsoniera renovata integral

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare garsoniera in zona Drumul Taberei, pe Bd. 1 Mai, foarte aproape de statia de metrou Favorit, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Garsoniera este situata la etajul 8/10 al unui bloc de garsoniere, din 1975, finisata dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilata, insa complet renovata, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camera spatioasa, baie - cada si o bucatarie inchisa. Garsoniera este semidecomandata, spatioasa, avand o suprafata totala de 31mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Favorit la 500m sau Tudor Vladimirescu la 750m, STB 126, troleibuz 69, 90, 93 in fata blocului), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Moghioros la 15 minute de mers pe jos, ideal pentru plimbarea de seara), hipermarketuri (Mega Image). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestei garsoniere, pregatita pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.