59.500 €

Drumul Taberei - ANL Brancusi, garsoniera

  • Suprafata 57 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj parter din 6
Sector 6, 20 mai, 13:34

Descriere anunt

Drumul Taberei - ANL Brancusi, garsoniera

Imoone va prezinta o garsoniera spatioasa cu bucatarie inchisa, decomandata, cu geam la baie, finisata la cheie, centrala proprie, cu terasa superba de 17 mp, pereti din caramida de tip porotherm,

Detalii suplimentare

Sunteti in cautarea unei garsoniere?

Va propun pentru cumparare o garsoniera cu suprafata de 58 mp, decomandata, cu balcon, bucatarie inchisa si baie cu geam, situata la parterul unui bloc de 5 etaje, aflat in stadiu de constructie, cu termen de finalizare in anul 2022.

Se va preda finisata la cheie cu finisaje moderne: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC SALAMANDER, usi interior din MDF, usa metalica, baia complet echipata cu obiectele sanitare, centrala termica proprie, calorifere din otel, aparataj electric (prize si intrerupatoare), interfon. Viitorul cumparator isi poate alege o parte dintre finisaje.

Blocul are un regim de inaltime de S+P+6E, fiind realizat cu simt de raspundere si interes, respectand in totalitate normele legale de constructie.

In acest proiect puteti gasi, de asemenea, si apartamente de doua sau trei camere.

Aveti posibilitatea de a achizitiona locuri de parcare atat subterane, cat si supraterane, iar liftul (marca Shindler), permite accesul facil chiar din subsolul blocului.

Proiectul se afla in Drumul Taberei, in imediata vecinatate regasim parcul Brancusi, un centru medical, farmacie, magazinul Profi, supermarketul Kaufland si reteaua Mega Image. Acces este rapid catre mijloacele de transport in comun.

COMISION 0% la cumparare.

Grabeste-te si prinde oferta!

PRETUL NU INCLUDE TVA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton