39.900 €

Drumul Taberei

  • Suprafata 35 mp
  • An 1977
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
  • Gorjului ...17 min.
Bucuresti, ieri, 05:50

Descriere anunt

Drumul Taberei,

proprietar vand o garsoniera decomandata de 35 mp, bloc mixt, al doilea bloc de la strada, intre Valea Ialomitei si Bulevardul Timisoara.

Detalii suplimentare

Situata la 4 minute de statia de metrou Valea Ialomitei, la 2 minute de statia RATB - 25, 35, 137 si 3 statii de Plazza Mall.

Se vinde o garsoniera decomandata, complet utilata (masina de spalat, aragaz, frigider, aer conditionat, etc.) dar si complet mobilata, avand tot mobilierul de care aveti nevoie pentru a va putea muta in cel mai scurt timp.

Desi este o gasrsoniera, camera principala (20 mp) este compartimentata cu ajutorul unui paravan flexibil in zona de living - cu un birou si o canapea si zona de dormitor - cu un pat mare, comoda TV si noptiera.

Aveti in apropiere mai multe supermarketuri decat aveti nevoie, iar la cateva statii de tramvai aveti fie Plazza Mall fie complexele de magazine din Militari.

Blocul este pe structura de beton armat, construita dupa 1977, cu izolatia acoperisului refacuta recent, este un bloc mixt cu 4 nivele iar apartamentul se afla la etajul 4. Veti primi boxa inclusa in pret!

Eliberabil in 2 saptamani de la semnarea contractului. Pretul este pentru apartamentul ne-mobilat !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Gorjului 17 min.