63.000 €

Dristor Ramnicu Sarat

  • An 1982
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Sector 3, ieri, 10:03

Descriere anunt

Dristor Ramnicu Sarat

Garsoniera Dristor - Ramnicu Sarat, foarte aproape de metrou Dristor 1 si Piata Ramnicu Sarat. Confort 1, decomandata, bloc mixt, etaj 2/4, se vinde mobilata si utilata complet. Toate actele la zi

Detalii suplimentare

Garsoniera Dristor - Ramnicu Sarat, locatie excelenta - la maxim 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Dristor 1, Mall ParkLake, Parc Titan, Piata Ramnicu Sarat, Auchan Vitan.

Se a afla la etajul 2 al unui imobil de 4 etaje construit in 1982. Bloc mixt - apartamente cu 2 si 3 camere. Garsoniera are vedere pe spate, spre o zona verde, foarte linistita si este orientata spre rasarit.

Garsoniera a fost renovata recent si nu a fost locuita in ultimii doi ani. Este confort 1, decomandata, cu o suprafata totala este de 35.05 mp, din care 1 balcon de 2.81 mp.

Parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, aer conditionat (cerficat de performanta energetica - clasa B)

Se vinde mobilata si utilata - frigider, aragaz, hota, masina de spalat, canapea extensibila , dulap haine, biblioteca, debara si spatii depozitare balcon, mobila bucatarie. Va puteti muta imediat. Toate actele sunt pregatite pentru vanzare.

Comision standard

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!