54.840 €

Doua camere decomandat Titan, Auchan, Parcul Teilor

Bucuresti, 07 ian, 17:19

Descriere anunt

Doua camere decomandat Titan, Auchan, Parcul Teilor

High Class Residence Pallady

Insasi denumirea complexului rezidential spune la ce ne putem astepta: high class.

Iar asta se traduce prin viziune, eleganta, materiale inovative folosite pe structuri de rezistenta de calitate si, nu in ultimul rand, finisaje si dotari de la cele mai prestigioase companii.

Complexul rezidential este compus din 5 blocuri, fiecare avand regim de inaltime P+5, constructorul High Class punand in piata, in prima etapa a proiectului, nu mai putin de 115 proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai apartamente decomandate.

High Class Residence Pallady va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte.

Daca mai tinem cont de faptul ca High Class Residence Pallady este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor.

Apartamentele din ansamblul rezidential High Class Residence se vand direct de la dezvoltator, fara comision pentru cumparator!

vino la vizionare!!

Direct dezvoltator!

Detalii an constructie: finalizare 2021 iulie

Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918

Serviciul nou oferit de Premier Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon

Obiective interes

vezi mai multe