45.000 €

Dimitrie Leonida metr.Occidentului, dubla la cheie

  • Suprafata 45 mp
  • An 2012
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Dimitrie Leonida ...10 min.
Bucuresti, 02 oct, 09:59

Descriere anunt

Dimitrie Leonida metr.Occidentului, dubla la cheie

garsoniera dubla plus pod amenajatcu un total de 85 mp, etajul 3 plus pod, finisaje moderne, mobilier pe comanda, utilata complet, centrala proprie, parcare proprie, contorizata complet, calduroasa, bloc 2012.

Detalii suplimentare

Apartament de 2 camere deosebit, modern (tip studio),amplasat pe doua nivele (et.3 de 45mp + mansarda 40 mp), situat intr-un bloc nou din apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida (765 m), dat in folosinta in 2012 (construit in 2011), izolatie termica, geamuri termopan, toate utilitatile si dotarile. Zona linistita si retrasa, fara santiere in desfasurare. Loc de parcare inclus in pret (13 mp), proprietate privata si este inscris in CF. Complet mobilat si utilat, scara interioara eleganta, aer conditionat inclus, centrala termica proprie.

Apartamentul face parte dintr-un frumos bloc rezidential cu o singura scara, cu o parcare mare in fata, in partea sa stanga aflandu-secateva blocuri cu regim mic de inaltime (P+4), iar pe celelalte laturi este inconjurat de case cu gradini si vile cochete.Distanta fata de celelalte blocuri si fata de case este considerabila.

Apartamentul ocupa 2 nivele in acest bloc, etajul 3 + mansarda, si este situat in partea de mijloc a blocului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 10 min.
Aparatorii Patriei 16 min.